Over Nest

Hallo, Jessica hier!
Wat krijg je als je een grafisch ontwerper met een voorliefde voor koken, bakken, ontwerpen, fotograferen én schrijven loslaat op het internet? Juist ja, een gezellige website waar je kan shoppen én je kan laten inspireren door lekkere gerechtjes en zoete baksels. Et voilà, Nest Warehouse was geboren!

Passie voor (food)bloggen

Food inspiratie nodig? Blader dan zeker op je gemak door de blog. Deze staat vol met heerlijke recepten van groene smoothies tot huisgemaakte roze koeken, en van brownies tot mini quiches! Naast foodposts vind je hier ook leuke DIY’s (doe het zelf) en beauty items.

Designs uit de Nest Warehouse studio

Klik je op Shop, dan kan je je hart ophalen met leuke, unieke items. Alle ontwerpen op de tops, t-shirts en truien, babykleding en huistextiel in de Nest Warehouse webshop komen uit eigen studio! Dat betekend unieke designs die je nergens anders terug zal vinden. Kom regelmatig een kijkje nemen; ik ben namelijk lang nog niet klaar met ontwerpen en vul de website regelmatig aan met nieuwe items.

Fairtrade & biologische stoffen

Ik streef ernaar om zo veel mogelijk fairtrade items aan te kunnen bieden. Daarom worden alle t-shirt designs gedrukt op uitsluitend fairtrade en biologische stoffen. En dat merk je: De kleding voelt heerlijk zacht en soepel en blijft bovendien lang mooi. Je herkent de fairtrade items aan het fairwear logo op de productpagina’s.

Accessoires voor jezelf & voor thuis

Naast kleding heb ik ook leuke accessoires zoals portemonnees, en een hoop stylish armbanden, kettingen en oorbellen. Bekijk ook de collectie met items voor in huis voor leuke theedoeken en prints om in te lijsten.