Verzenden & retourneren

Verzenden & retourneren

Verzending
De verzendkosten zijn bij Nest Warehouse standaard 4,95. Een pakket wordt standaard met track en trace code binnen Nederland verzonden met DHL. Boven een orderbedrag van € 65,- zijn de verzendkosten gratis.

Levertijd
Wij streven er naar om je pakket tussen 2 en 4 dagen te bezorgen.

Retour
Blijkt een artikel niet helemaal naar wens te zijn? Alle producten kunnen binnen de wettelijke termijn van 14 dagen worden geretourneerd zonder opgave van reden (uitgezonderd speciaal bestelde artikelen). Deze termijn gaat in vanaf de eerstvolgende dag na levering. Graag ontvangen we het product retour in de originele verpakking, op onderstaand adres:

Nest Warehouse
Schoonegge 267
3085cv Rotterdam
Nederland

Indien een artikel geretourneerd wordt ontvangen we hierover altijd graag eerst een bericht per e-mail. De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. Zodra het artikel retour is ontvangen, zal het worden gecontroleerd en ontvang je het bedrag binnen 1-5 werkdagen retour op je rekening.

Klacht
Mocht een artikel onverhoopt beschadigd zijn aangekomen, dan ontvangen wij graag binnen 7 werkdagen een foto van de beschadiging en van het pakket. Wij zullen er alles aan doen om de klacht zo spoedig mogelijk naar behoren op te lossen.